Varrógép Szerviz

A VARR-OPTIK Bt. fő szolgáltatása ipari és háztartási varrógépek helyszíni javítása szervizelése.

Háztartási és ipari varrógép szerviz szolgáltatással kapcsolatban egyaránt számíthat ránk. Ingyenes kiszállási díjat NEM AJÁNLUNK, mint SOK MÁS VÁLLALKOZÁS !!!! BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN 3 000 Ft !!! Kiszállási díjjal vállaljuk a varrógép szervizt.

De több éves múltunk garantálja a szakértelmet, profi munkát, amelyet a precizitás és a megbízhatóság tesz teljesé. Az egyszerűbb problémákat a helyszínen megjavítjuk az időigényesebb varrógép szervizt a szakszervizünkben kerül lebonyolításra. Amennyiben háztartási varrógépe használat közben elromlik vagy régi elfelejtett gépét újra üzembe szeretné állítani, forduljon hozzánk bizalommal!

Jelentős szakmai tudásunknak köszönhetően ismerjük a gyakran előforduló meghibásodásokat és megfelelő alkatrészekkel érkezünk a helyszínre, mely garantálja a gyors hibaelhárítást! Mielőtt azonban szakembert hív, érdemes a varrógép alapvető részeit ellenőrizni gépbefűzése megfelelő-e, a tű nem sérült vagy görbe, a szál szorosság megfelelően van beállítva.

Ha mindezek után nem oldódik meg a hibajelenség abban az esetben szívesen állunk rendelkezésére, de ezek ellenőrzésével elkerülheti a felesleges varrógép szeriz költségeket!! Amennyiben bármilyen elektromos meghibásodást észlel a varrógépen, azt ne használja tovább!

Ipari varrógép szerviz meghibásodása esetén úgyszintén érdemes először ellenőrizni a háztartási gépnél felsorolt alapvető beállításokat. Ha a szál szorosságot, a tű épségét és a befűzést rendben találja, és még mindig jelentkezik a hiba, érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni, hogy a varrógépet a termelésbe vissza lehessen, állítani illetve ne szenvedjen nagyobb meghibásodást.


Varrógép szerviz